Odborná recenze od Biochemičky - Venira oleje

Náš arganový, moringový a švestkový olej v nedávné době testovala RNDr. Michalea Bebová, která úspěšně provozuje svůj blog Biochemicka.cz na kterém velmi často hodnotí různé produkty, nebo se zajímá problematikou stravování. V jejím článku se dozvíte nejen to, jak naše oleje dopadly, ale také jak dlouho je používala, jestli ji přinesly nějaký výsledek a mnoho dalšího

 

Arganový olej

Je aktuálně jeden z nejvíce trendy přírodních olejů používaných v kosmetice. Arganový olej se lisuje z rostliny argánie trnité, která roste pouze v Maroku, což z něj spolu s náročným zpracováním dělá jeden z nejdražších olejů na světě. Po přečtení odborné recenze sami hned zjistíte, že arganový olej prostě potřebujete.

Kromě toho má vysoký obsah vitaminu E, betakarotenu a dalších bioaktivních látek, které mimo jiné například podporují tvorbu kolagenu. Arganový olej najdeme nyní v kdejaké kosmetice, jako olej ho však také nabízí nejeden výrobce. I zde je ale potřeba hlídat kvalitu a certifikaci. 

 

Tip: Chcete začít arganový olej používat na vaše vlasy ale nevíte si rady? Pak si přečtěte náš článek, kde se například dozvíte jaké jsou všestranné účinky arganového oleje nejen na vlasy, ale také nehty a pleť.

 

Švestkový olej

Olej ze švestkových jader patří k méně tradičním panenským olejům, který však vyniká neméně významnými hydratačními a regeneračními účinky na pleť, nehty i vlasy. Olej je doporučován v boji proti striím.

Švestka je navíc strom, který roste na nejedné české zahradě, je to tedy produkt nám obecně velmi blízký. Může se stát skvělým základem domácí kosmetiky, tedy nejen peelingů  ale i krémů nebo vonných esencí. Po přečtení odborné recenze sami hned zjistíte, že švestkový olej prostě potřebujete.

 

Tip: Více o švestkovém oleji si můžete přečíst v našem článku, kde najdete uvedeno také pro jaký typ pleti je švestkový olej vhodný, na co se používá a především jak jej používat.

 

Moringový olej

Moringa olejodárná je aktuálně zelená superpotravina číslo jedna. Tento strom, kterému se také říká strom života každou svou částí poskytuje něco výjimečného. Mimo moringový prášek, který můžeme rozmíchat ve vodě a vypít, je olej nejvšestrannější podobou pro péči o náš vnějšek.

Moringový olej lze použít na problematickou pleť, na vlasy, nehty ale i při léčbě závažnějších neduhů, jako je akné nebo ekzém. Po přečtení odborné recenze sami hned zjistíte, že švestkový olej prostě potřebujete.

 

Tip: Přejete si vědět, odkud moringový olej pochází a jaké jsou jeho zázračné účinky? V našem článku si přečtete i o tom, jak poznat kvalitu moringového oleje.

 

Jaké další oleje nabízíme?

S VENIRA hořčíkovým olejem se zbavíte hned několika problémů naráz. Trápí vás po náročném tréninku namožené svaly? S olejem provedete perfektní masáž pokožky v oblasti svalů! Navíc se olej rychle a snadno vstřebává do pokožky, takže se nemusíte bát ani nepříjemného mastného pocitu.

S antioxidačními, antibakteriálními a zklidňujícími účinky vás velmi mile překvapí VENIRA opunciový olej v BIO kvalitě. Ten se podílí na rozjasnění kruhů pod očima, vyrovnává přirozený tón pleti, působí proti přirozenému stárnutí kůže a podporuje tvorbu kolagenu.

Podpořte obranyschopnost vaší pokožky vůči UV slunečnímu záření s VENIRA rakytníkovým olejem! S vysokým obsahem vitamínů a esenciálních mastných kyselin rozjasňuje pokožku pleti, udržuje ji hydratovanou a vyrovnává přirozený tón pleti.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu