Užijte si léto bez make-upu

Asi každá žena se už někdy ocitla v situaci, že se ani ve vysokých letních teplotách nechtěla vzdát svého oblíbeného make-upu nebo korektoru. V tomto období se vlivem vyšších teplot naše pleť více potí, mastí a leskne. Nedokážete se vyrovnat s tím, že byste veškeré své nedokonalosti pleti nechala úplně bez zásahu jakékoliv dekorativní kosmetiky? Právě pro vás je určen tento článek!

 

Péče o pleť v letním období

Není vaše pleť v té kondici, ve které jste si ji představovali? Aby vaše pleť i v horkých letních dnech zářila zdravím a krásou, je nezbytné ji věnovat správnou péči. Právě v letních měsících je důležité přizpůsobit péči o pleť tak, aby nebyla příliš zatěžována.

Denní a noční péče o pleť by měla být založena na hydrataci a ochraně proti slunečnímu záření. Použití lehčích hydratačních krémů a sér s vysokým obsahem antioxidantů je pro letní období ideální volbou.

 

Zvýraznění přirozené krásy

Léto je obdobím, kdy se můžete zaměřit na zvýraznění rtů nebo očí bez potřeby silného líčení. Pro hydratované rty je vhodné použít VENIRA balzám na rty

Pokud naopak toužíte pro podtržení vašich očí, zkuste použít pouze jemnou linku na horním víčku, která dodá vašim očím zářivý vzhled. Navíc jestliže si přejete dosáhnout zvýraznění vašich očí po delší dobu, vyzkoušejte VENIRA sérum pro podporu růstu řas a obočí.

 

Vyzkoušejte moringový olej

Pokud vás nebaví stále odbíhat na WC a nosit pudr v kabelce, abyste zakryly rozteklý make-up a zamaskovaly na pleti všechny příšerky, tak vyzkoušejte zázrak jménem VENIRA moringový olej!

Že jste tento název už někde slyšely? To je možné. Jde o velice populární olej, díky kterému budete mít nádherně rozzářenou pleť. Moringový olej se vyrábí z jader stromu Moringa oleifera (Moringa olejodárná), jehož původ je připisován Indii.

Tento olej je jako stvořený pro ty, kteří mají podrážděnou, vysušenou a aknózní pleť. Navíc se nemusíte obávat, že Vás po jeho aplikaci bude bolet hlava. Náš moringový olej je totiž dezodorizovaný, což znamená, že je zbavený zápachu a je to suchý olej s velice rychlým vstřebáváním.

 

Tip: Zajímají vás další účinky moringového oleje? Přečtěte si 8 důležitých tipů o tomto neskutečném zázraku.

 

S čím vším může olej pomoci?

Jakých zázraků je tedy olej schopen? Obsahuje velké množství antioxidantů a cytokininu, což je rostlinný hormon, který podporuje obnovu buněk. Jeho aplikací na obličej, krk a oblast okolo očí tedy viditelně redukuje vrásky a výrazně zpomaluje proces stárnutí pleti.

Díky této skvělé vlastnosti VENIRA moringový olej zrychleně obnovuje buňky a podporuje přirozenou regeneraci pokožky (což znamená, že pomáhá hojit různá poranění, jako štípnutí od hmyzu, odřeniny nebo popáleniny). 

Pokud máte problematickou pokožku a problém s akné, tak moringový olej je pro vás to pravé ořechové. Nejen, že díky němu předcházíme tvorbě pupínků, ale také redukuje pigmentové skvrny, stahuje póry, čistí černé tečky, má antibiotické a protiplísňové účinky, pozitivně působí i na kožní mykózy, záněty, ekzémy a jiné kožní problémy.

 

Jak olej správně aplikovat?

Jeho aplikace je velice jednoduchá, stačí pipetou nabrat požadované množství oleje, nanést na vlhkou pleť a jemně vmasírovat. Ale pozor! Je důležité dodržet krok, který obsahuje nanesení na vlhkou pleť, jinak se olej do pleti pořádně nevstřebá!

Naší zárukou kvality moringového oleje je jeho tuhnutí při nízkých teplotách. Pokud jej následně položíme na teplé místo, tak se rychle stává opět plně tekutým. S používáním tohoto oleje vám garantujeme nádhernou pleť bez starostí.

 

Zdravá strava = zdravá pleť

Není pravdou, že krása pochází pouze z externí péče. Naše strava má také vliv na vzhled pleti. Během letním měsíců je důležité dbát na dostatečnou hydrataci a konzumovat potraviny bohaté na vodu, jako jsou melouny, okurky nebo pomeranče.

Doplňte do svého jídelníčku i potraviny s vysokým obsahem antioxidantů, jako jsou bobule, fazole a listová zelenina bojující proti volným radikálům a udržující pleť mladistvou.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu