Tipy na dárky pod stromeček pro celou rodinu!

Už máte nakoupené všechny vánoční dárky? Pokud ne, tak je nejvyšší čas začít! Vánoce se totiž blíží rychlostí blesku. Největším oříškem bývá každým rokem vymyslet, co komu darovat tak, aby byl dárek originální a udělal především radost. Konec konců jste to ale vy, kdo daného člověka zná nejlépe. My vás v tom ale nenecháme a rozhodli jsme se sepsat hned několik tipů na vánoční dárečky pro celou rodinu, se kterými zaručeně nešlápnete vedle!

 

Dárky pro maminku

Pro maminku většinou nebývá těžké dáreček vybrat, ale měli bychom si na něm dát extra záležet. Maminky si totiž za jejich péči a lásku zaslouží něco výjimečného, a tak musíme pořádně popřemýšlet, co by jí udělalo velkou radost.

Prozradíme vám ale malé tajemství! Snad každá žena sní o tom, aby měla neodolatelně dlouhé řasy jako mrkací panenka. Proto ji určitě uděláte radost našim VENIRA sérem pro podporu růstu řas a obočí

Skvělým dárkem pro každou ženu jsou také naše PREMIUM kapsle pro vlasy, nehty a pleť, což je rozhodně sázka na jistotu! Tyto kapsle si už navíc získaly srdce stovek našich zákaznic, takže si určitě získají srdce i vaší maminky! Obsahují 20 pečlivě vybraných účinných látek, jež se postarají nejen o podporu růstu, objemu a kvality vlasů, silné a nelámající se nehty ale také přispějí k nádherné pleti.

 

Dárky pro babičku

Babičky náš vždycky rozmazlovaly, tak pojďme na Vánoce trochu rozmazlit na oplátku my je. S dárečky pro ně je to navíc docela jednoduché, protože ocení každou drobnost. Radost ji určitě uděláte třeba našim VENIRA imunity drinkem by @mamadomisha. Nejen že budete díky tomuto dárku myslet na její zdraví, ale bude i nadále vypadat zatraceně dobře. 

Drink totiž obsahuje kromě několika speciálně vybraných účinných látek pro podporu imunity také kolagen, který podporuje výživu vlasů, nehtů i pleti.

Pokud je vaše babička především parádnice a s láskou o sebe pečuje, tak ji rozhodně vykouzlí úsměv na tváři naše nová VENIRA anti-age řada! Ta se skládá hned ze 4 prvotřídních produktů, které si poradí s jejich znaménky krásy - vráskami a navíc bude vypadat naprosto skvěle!

 

Dárky pro sestru

Sestra je tady pro nás vždy, když se potřebujeme s něčím svěřit nebo poradit v nějaké tíživé situaci a mnohdy ji známe lépe než sami sebe. K dlouhým sesterským večerům se snad nic nehodí více než sladké mlsání!

Určitě tak sáhněte po našich VENIRA gumových medvídcích pro vlasy, nehty a pleť, kteří mají naprosto dokonalou jahodovou příchuť, a tak si je zamilují všichni mlsouni. Starší sestra, která se třeba snaží o miminko či bojuje s hormonální nerovnováhou nebo dalšími ženskými problémy, tak zaručeně ocení naprostý hit poslední doby VENIRA Macu!

 

Dárky pro kamarádku

Pokud se chystáte na domácí vánoční večírek s kamarádkami a chcete jim udělat radost nejen nějakou maličkostí, tak výběr dárku určitě nebude složitý, jelikož vás toho s nimi mnoho spojuje. Určitě si oblíbí naši VENIRA relaxační sůl do koupele, díky které si budou moci kdykoliv užít zaslouženou chvilku odpočinku jen samy pro sebe a navíc vždycky si na vás určitě vzpomenou.

Doplnit ji můžete třeba o VENIRA peeling na rty, který je tvořen cukrovými částečkami a je prostě TOP! Navíc ho máme hned ve 3 naprosto dokonalých příchutích, takže si vybere opravdu každý. 

 

Dárky pro teenagery

Vymyslet dárky pro teenagery nám dají většinou pěkně zabrat, protože není vůbec snadné trefit se do jejich stylu. My ale máme něco, co se bude v tomto období hodit snad všem. Hormony se totiž v období puberty nezastavitelně bouří a na pleti se tak prostřednictvím pupínků projevují čím dál tím víc.

S neustupujícím akné však můžete účinně bojovat díky naší speciálně navržené VENIRA akné řadě! Pamatujte ale na to, že zejména v tomto citlivém období není důležitá pouze vnější péče o pleť, ale právě i ta vnitřní. Proto jsme vyvinuli doplněk stravy ve formě VENIRA akné srdíček, která budou o pleť dokonale pečovat i zevnitř.

 

 

Dárky pro tatínka

Asi nám všichni dáte za pravdu, že není snad nic těžšího než koupit dárek pro tatínka. Pokud se nad tím ale správně zamyslíte, tak je to docela jednoduché. Hlavně vsaďte na praktičnost a pořiďte mu něco, co skutečně potřebuje nebo využije. Dobrým dárkem je například kosmetika - ano i pro muže! Ti totiž o svých problémech příliš nemluví, ale potýkají se s nimi stejně jako ženy.

Většinou muže trápí zejména nadměrné vypadávání vlasů a nevzhledné lupy. Dokonalým pomocníkem se tak stane VENIRA zahušťující vlasové sérum společně s VENIRA šamponem proti lupům.

 

Dárky pro dědečka

Ať už je váš dědeček domácí kutil, sportovec, rybář nebo má prostě jen rád svou pohodu, tak bychom měli vždy myslet především na jeho zdraví. To je totiž naprosto nejdůležitější! Vhodným dárkem tak bude například chutný VENIRA imunity drink pro podporu imunity!

Samozřejmě bychom neměli zapomenout ani na zdraví jeho kloubů, které mu následně zajistí dokonale bezbolestný pohyb. Sáhnout tak můžete po speciálně navržených VENIRA kapslích pro klouby.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu