Den matek letos připadá na 8. května: Inspirujte se tipy na dárek pro maminku

Máma. To je žena, která je s námi od prvních krůčků. Prožívá s námi první školní lásky i první zlomená srdce. Je naším doktorem, ochráncem, nejlepší kamarádkou, vzorem i terapeutem. Máma rozumí i tomu, co jí děti samy od sebe neřeknou. Je to maminka, která nás jako první zasvěcuje do světa kosmetiky i módy. Učí nás, co to obnáší být ženou a co je to rodina. Obětuje pro nás úplně vše a na oplátku od nás nic neočekává. Pojďme ji také vytvořit úsměv na tváři!

 

Pro mámu, která nikdy neposedí

Je vaše máma živel a neustále něco podniká? Chodí ráda na hory, se psem do přírody, běhat nebo na lekce jógy či spinningu? Darujte jí podložku na cvičení nebo drobné sportovní vybavení (činky, TRX, gymnastický balón, apod.). IN jsou teď také permanentky do fitka nebo kurzy tance. Pokud je máma spíše na kulturu, kupte ji lístek do divadla nebo na filmovou premiéru české komedie.

 

 

Pro cestovatelku

Má vaše máma cestovatelského ducha? Ráda poznává svět a objevuje jiné kultury a památky? Určitě ocení letenku do Říma nebo výlet do Vídně. Nebo se jen jeďte na víkend podívat do Prahy. Letenky se dají sehnat i od několika stovek korun a zážitek ji zůstane na celý život. Na výlet ji můžete doprovázet a užijete si tak spolu pěkné chvilky.

 

Pro vášnivou kuchařku

Je vaše maminka vášninovu kuchařkou? Tak to určitě ocení kuchyňské vybavení nebo zahraniční kuchařku plnou receptů a tipů na vaření. Pořiďte jí domácí pekárnu nebo formu na muffiny. Bude mít určitě radost.

 

Pro pohodářku

Jen tak si odpočinout a najít si čas pro sebe. Pokud je vaše máma klidná duše, kterou nic nerozhází, určitě si zamiluje nějakou dobrou knihu. Omrkněte autory titulů, které má vystavené na poliččce v obýváků a nechte si něco doporučit v knihkupectví.

Ke každé knize se navíc hodí teplá deka a hrnek sypaného čaje. Mámy si zaslouží pořádný relax a klid od starostí všedních dní. Sůl do koupele je to pravé ořechové na navození příjemné atmosféry a klidu.

 

 

Pro esoterickou bytůstku

Pokud vaše maminka miluje astrologii, Feng-shui a čakry, udělá ji radost náramek z křišťálu nebo třeba se znamením zvěrokruhu. Na příjemný relax a oddych ji můžete koupit také omalovánky s mandalou. Ať nemá svět černobílý, nezapomeňte ji k omalovánkám přikoupit i barevné pastelky. Potěší ale i svíčka s její oblíbenou vůní.

 

Klasikou nic nezkazíte

Nebojte se ale i sáhnout po něčem všedním. Věřte, že i květinou nebo její oblíbenou bonboniérou ji vyklouzíte úsměv na tváři.

 

Pro budoucí maminku

Na den matek můžete potěšit dárkem i maminku, která své dítko teprve očekává. Těhotné maminky potřebují péči a lásku stejně tak, jako jejich ještě nenarozené miminko. Dopřejte ji proto vitamíny pro těhotné ženy, které mají příjemnou chuť černého rybízu.

A aby si udržela svou přirozenou krásu i v tomto náročném období, ocení určitě také prémiový kolagen pro těhotné a kojící ženy, který pomáhá nejen k pevnější pokožce, ale také zmírnit vyčerpání a podpoří její imunitní systém.

 

Pro módní a beauty ikonu

Pokud je vaše máma sebevědomá žena a ráda pečuje o svůj zevnějšek, určitě si zamiluje dárek v podobě nějakého kvalitního kosmetického přípravku. Potěší ji třeba anti-age krémy nebo také kolagenové sérum, které pomáhají vyhladit a omladit zralou pleť.

Prima dárkem jsou také kapsle na podporu růstu vlasů či šampon proti vypadávání vlasů. Výběr kosmetiky záleží na vás, ale nebojte se, s jakoukoliv přírodní kosmetikou nešlápnete vedle.

 

Méně je někdy více

Pokud si s dárečkem příliš lámete hlavu, nezoufejte. Někdy jsou slova zbytečná a někdy naopak ani 1000 slovy nedokážete vyjádřit, co k dané osobě cítíte. Láska nejsou jen slova, jsou to hlavně činy.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu