Jaké aktivní látky obsahuje?
Amyláza - enzym houbového původu z kmene Aspergillus oryzae, který rozkládá škroby a složité sacharidy na jednodušší cukry, jako je glukóza. Tímto procesem pomáhá urychlit trávení sacharidů a zajišťuje lepší vstřebávání energie z potravy.
Celuláza - enzym houbového původu z kmene Trichoderma reesei, který rozkládá celulózu, což je složitý polysacharid obsažený v rostlinných vláknech. Pomáhá trávicímu systému rozkládat rostlinnou hmotu a zvyšuje tak vstřebávání živin.
Laktáza - enzym houbového původu z kmene Aspergillus oryzae, který rozkládá laktózu, což je cukr obsažený v mléčných výrobcích. Pomáhá lidem s intolerancí laktózy strávit mléčné produkty.
Lipáza - enzym houbového původu z kmene Aspergillus oryzae, který štěpí tuky na mastné kyseliny a glycerol. Zajišťuje vstřebávání tuků do krevního oběhu pro energetické potřeby.
Proteáza - enzym bakteriálního původu z kmene Bacillus subtilis, který rozkládá bílkoviny na jednodušší aminokyseliny a podporuje jejich vstřebávání pro růst, opravu a regeneraci tkání v těle.
Betaine HCl - derivát aminokyseliny glycine podporující tvorbu žaludeční kyseliny. Pomáhá udržovat optimální pH žaludku, což zlepšuje trávení a vstřebávání živin.
Bromelain - enzym získávaný z čerstvého ananasu, který pomáhá rozkládat bílkoviny.
Papain - enzym získávaný z papáji, který pomáhá rozkládat bílkoviny.