Tipy na cviky pro ploché břicho

Léto a s ním spojená plavková sezóna jsou konečně tady! Jestli patříte k té části populace, které radost z krásného počasí kazí tukové zásoby, které se vám během dlouhé zimy uložily na břiše, tak nezoufejte. Dnes vám totiž přinášíme tipy na 7 nejlepších cviků na ploché břicho. V závěru článku na vás čeká doporučení na to, jak si celý tento proces usnadnit a urychlit

 

7 nejlepších cviků pro ploché bříško

Cviků na vyrýsované břišní svaly existuje celá řada. My pro vás dnes vybrali ty, které bez problémů zvládnete z pohodlí svého domova. Jediné, co budete potřebovat je podložka, sportovního oblečení a láhev s vodou.

Ať už se rozhodnete vyzkoušet kterýkoliv ze cviků níže, pamatujte, že základem je správný dech. Při stahování břišních svalů vždy vydechujte. Pokud provádíte cvik na výdrž, nezadržujte dech a myslete na pravidelné dýchání.

 

1. Sklapovačky

Lehněte si na záda a pokrčte se v kolenou tak, aby chodidla byla celou svou plochou na podložce. Dejte si ruce za hlavu, nebo je natáhněte před sebe do dálky. Poté celou horní polovinu těle zvedněte směrem ke kolenům a následně se pomalu bez škubání vraťte do výchozí pozice. Po celou dobu držte rovná záda. Pokud je pro vás cvik příliš těžký, zafixujte si nohy.

 

2. Zkracovačky

Výchozí pozice je stejná jako u předchozího cviku s tím rozdílem, že tentokrát se zvedá ze země jen hlava, ramena a lopatky. Bederní oblast páteře zůstává po celou dobu provádění cviku přilepená na podložce. Pokud je pro vás cvik příliš těžký, zafixujte si nohy.

 

3. Cyklistické zkracovačky

Položte se zády na podložku a ruce si dejte za hlavu. Nohy držte po celou dobu lehce nad podložkou. Poté střídavě přitahujte levý loket k pravému koleni a pravý loket k levému koleni. 

 

4. Zvedání nohou ze země

Položte se zády na podložku. Ruce nechte podél těla, nebo palce lehce zasuňte pod zadek. Propněte nohy a zvedněte je do vzduchu tak, aby svíraly pravý úhel s hrudníkem. Pozici pár sekund držte a poté nohy pomalu spouštějte zpět na podložku.

 

5. Kmitání nohama ve vzduchu

Výchozí pozice je stejná jako u předchozího cviku. Propnuté nohy zvedněte pár centimetrů nad podložku a střídavě s nimi kmitejte nahoru a dolů.

 

6. Pokládání nohou na bok

Zůstaňte ležet na zádech, ale tentokrát natáhněte paže mírně od těla. Zvedněte nohy do výšky tak, aby mezi stehny a trupem vznikl pravý úhel. Následně pokrčte nohy v kolenou. Nohy pomalu pouštějte na stranu, ale vždy jen tak, aby vaše záda zůstala přilepená k podložce.

 

7. Prkno

Začněte z pozice kočky. Dlaně si dejte na podložku tak, abyste je měli pod úrovní ramen. Hlavu, páteř a pánev držte vodorovně se zemí. Nohy postupně propněte do dálky, ale záda držte rovná. Hlavu mějte v prodloužení páteře. Dejte si pozor na to, abyste neměli propadlá záda, nebo příliš vystrčený zadek. V pozici vydržte pár sekund a poté povolte. 

Chcete své cvičení co nejvíce zefektivnit a zkrátit si cestu k sexy plochému bříšku?

 

Vyzkoušejte spalovač tuků – urychlovač hubnutí a nakopávač energie v jednom

Takový je náš veganský spalovač tuků bez lepku, cukru a přidané chemie. Obsahuje hned sedm navzájem se doplňujících účinných látek (zelený čaj, extrakt ze semen guarany, extrakt z kořene rostliny Coleus forskohlii, extrakt z pomerančovníku hořkého, extrakt z černého pepře, vitamin B6, chrom), což z něj dělá skutečně účinný spalovač tuků.

Ani při pravidelném užívání toho nejlepšího spalovače tuků nemůžete očekávat zázraky, protože to za vás jednoduše neodmaká, ale už teď vám můžeme slíbit, že s ním:

- podpoříte spalování tuků

-snížíte míru únavy

- potlačíte chuť k jídlu

- doplníte energii a podpoříte sportovní výkon.

 

Každý z vás už jistě ví, že shazování tuků na břiše není pouze o cvičení, ale především o zdravém jídelníčku. Máte pocit, že vaše sny o vyrýsovaném bříšku hatí nutkavá potřeba neustále něco jíst aniž byste měli skutečný hlad?

 

Skončete nekonečný boj s přejídáním

Jíte z nudy, nebo jídlem zajídáte stres, čímž se dostáváte do začarovaného kruhu? Máme pro vás jednoduché řešení, díky kterému opět získáte kontrolu nad jídlem a snadněji tak docílíte své vytoužené postavy!

Začněte konzumovat přírodní doplněk stravy VENIRA hunger blocker navozující okamžitý pocit sytosti – v průběhu dne tak zkonzumujete méně kalorií aniž byste se u toho museli trápit. Obsahuje garcinii kambodžskou a chrom, což jsou látky přispívající ke kontrole tělesné hmotnosti.

 

Zvládnete si své ploché bříško udržet?

Díky pravidlu 80/20 zcela jednoduše. Držet doživotně dietu a odpírat si vše nezdravé, co máte rádi, pro vás nebude z dlouhodobého hlediska udržitelné. 

Existuje pravidlo, podle kterého si zvládnete udržet ploché bříško i když si dáte čokoládu nebo pizzu. Stačí, když si budete hlídat, aby 80 % denního energetického příjmu pocházelo z nutričně hodnotných potravin. Zbylých 20 % pak můžete doplnit jakoukoliv dobrotou. Pokud nevíte hodnotu vašeho bazalního metabolismu, použijte naši kalkulačku denního příjmu kalorií.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu