Objevte kouzlo peelingu

Přejete si vypadat neustále mladě a mít dokonalou zářivou pokožku? Tak rozhodně sáhněte po peelingu! Ty v sobě totiž obsahují jemné a maximálně šetrné peelingové částečky, které díky tření o naši pokožku pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a důkladně čistit póry. Naše pokožka tak zůstane neodolatelně hebká na dotek!

 

Proč je dobré peeling používat?

Peeling z pleti, rtů nebo pokožky celého těla jemně a maximálně šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky a zároveň ji krásně prokrvuje, regeneruje a vyživuje. Podporuje tak tvorbu kolagenu a eliminuje vznik vrásek. 

Navíc pomáhá naši pleť zbavit přebytečného kožního mazu, čistit ucpané póry a pomáhá taky při potížích s akné a černými tečkami. Tyto problémy se totiž běžně vyskytují právě z důvodu nedostatečného čištění pleti.

Odstraněním přebytečného kožního mazu a odumřelých kožních buněk se navíc pečující krémy, séra a tonika dostanou do hlubších vrstev pokožky a pomůžou dokonce i zvýšit jejich účinnost.

 

Jak se peeling používá?

Na jeho aplikaci není absolutně nic těžkého! Peeling na pleť a rty je důležité nanést na dokonale odlíčenou a vyčištěnou pleť. U tělových peelingů si musíme dát pozor primárně na to, abychom měli navlhčenou pokožku.

V tuto chvíli stačí už jen nabrat přiměřené množství peelingu a udělat si jemnými krouživými pohyby šetrnou masáž pleti, rtů nebo pokožky celého těla. Následně stačí důkladně opláchnout vodou a máme hotovo!

Tip: Peeling doporučujeme používat primárně večer, aby měla pleť dostatek času na odpočinek a regeneraci.

 

Jsou peelingy vhodné pro všechny typy pleti?

Ano! Při jejich výběru bychom ale měli dbát na velikost peelingových částeček a frekvenci používání. Jedinci s mastnou pletí si je totiž můžou dopřát mnohem častěji než ti, které trpí suchá pleť. Proto vždy záleží na vašem individuálním stavu pleti.

 

 

Kouzlo pleťového peelingu

O pleť je potřeba taky řádně pečovat a dopřávat ji jen to nejlepší, a proto byste i vy měli vyzkoušet pleťový peeling, který je klíčem do světa zdravé a oslnivé pleti. Tento proces, založený na odstranění odumřelých kožních buněk umožňuje odhalit rozjasněnou a jemnou pokožku.

Pravidelný pleťový peeling může být klíčem k oživení a pročištění vaší pokožky. Tím, že se zbavíte starých a odumřelých kožních buněk, otevřete prostor pro nové, mladistvé buňky, které pleti propůjčí jas a zdravý tón. Vybírat můžete hned z několika druhů peelingů, jako jsou ty mechanické, chemické nebo enzymatické

 

Zázračné peelingy na rty

Trápí vás vysušené a popraskané rty bez života a toužíte po dokonale jemných a šťavnatých rtech? Pokud ano, tak jsou pro vás VENIRA peelingy na rty jako dělané! Obsahují totiž 100% přírodní cukrové částečky, které mají příjemně zklidňující účinky. Celkový proces krásně podpoří kombinace mandlového a slunečnicového oleje.

Ty ve své vyvážené kombinaci zanechají rty dokonale jemné, regenerované a dokonale hebké na dotek. Navíc si můžete vybrat hned ze tří naprosto vyšperkovaných příchutí - višeň, meloun a kokos!

 

Neodolatelné tělové peelingy

Neodolatelně hebká pokožka? ANO! Podařilo se nám totiž vyvinout naprosto dokonalé VENIRA tělové peelingy, a to hned v několika božských vůních, které si zamilujete. I do nich jsme přidali 100% přírodní peelingové částečky, které z pokožky šetrně odstraní veškeré odumřelé kožní buňky.

 

 

U většiny tělových peelingů bývají jejich částečky mnohem větší než jsou třeba u peelingů na rty nebo na pleť. To znamená, že můžou mít příliš ostré hrany, což zavání průšvihem. Z tohoto důvodu jsme tedy naše částečky speciálně zaoblili, a tak se nemusíte bát, že by byla po jeho aplikaci pokožka příliš podrážděná nebo poraněná.

Do každého z nich jsme navíc přidali vyváženou kombinaci hned několika blahodárných olejů, jenž pokožce zajistí prvotřídní hydrataci a hloubkovou regeneraci!

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu