Jak funguje sérum na řasy a jaké jsou jeho účinky?

Dlouhé husté řasy jsou napříč kulturami považované za symbol krásy, a tak není divu, že po nich každý touží. Pokud patříte k těm, co se s řasami à la mrkací panenka nenarodili, máme pro vás jednoduchý tip. Začněte používat sérum na řasy. Překvapí vás, jak rychle můžete dosáhnout svého cíle, když máte po ruce ten správný produkt. O tom, jak sérum na řasy funguje a jak ho správně používat, se dočtete v dnešním článku.

 

Sérum na řasy: na jakém principu funguje?

Raději než se učit pracovat s řasami umělými, naučte se pečovat o ty své přírodní. Když ve své kosmetické taštičce přivítáte sérum na řasy, uvidíte, že zlepšit jejich současnou kvalitu a vzhled je mnohem jednodušší, než by se mohlo na první pohled zdát. 

Kvalitní séra obsahují takovou kombinaci látek, která pečuje nejen o folikuly jednotlivých řas, ale také o pokožku, ze které řasy rostou. Tímto působením dochází k pozvolnému zlepšení celkové kvality řas.

Sérum chrání řasy před lámáním a nadměrným vypadáváním, a tím je zahušťuje. Dokáže zvýraznit a posílit tenké řasy, kterým dodává lesk a navrací jim pružnost. Celkově napomáhá urychlovat růst řas tím, že hloubkově regeneruje, posiluje, vyživuje a hydratuje folikuly.

 

Benefity pravidelného používání séra na řasy a obočí

- posiluje řasy a zvyšuje jejich odolnost

- podporuje objem řas

- aktivně stimuluje růst řas

- regeneruje, vyživuje a hydratuje folikuly

- chrání řasy proti předčasnému vypadávání

- obnovuje strukturu řas

- vyživuje řasy od kořínků ke konečkům

 

Nezapomeňte, že řasy neplní jen estetickou funkci

Jejich úkolem je chránit oči před nečistotami a poškozením

Sérum proto doporučujeme používat i v případě, že jste se současným vzhledem svých řas spokojení, protože obsažené aktivní látky je mohou ještě více posílit a udržovat je zdravé

Pokud jste jim totiž do dnešního dne žádnou péči nevěnovali, věřte, že ač to tak na první pohled možná nevypadá, ve skutečnosti jsou oslabené a náchylné k poškození.

 

Růstové sérum na řasy: Správný způsob aplikace

K tomu, aby sérum na řasy skutečně fungovalo, je nutné naučit se ho správně používat. Nejlíp uděláte, když budete následovat doporučení konkrétního výrobce. Níže jsme pro vás sepsali obecné instrukce, které jsou zároveň přesným návodem pro aplikaci VENIRA séra pro podporu růstu řas a obočí.

Sérum vždy aplikujte na čisté a odlíčené řasy. Produkt nanášejte pouze v malém množství (přebytečnou tekutinu na aplikátoru jemně otřete o hranu nádoby) a to přímo ke kořínkům spodních a horních řas (aplikátorem vždy přejíždějte po vnější straně řas, abyste zamezili tomu, že se produkt dostane do očí). Tímto způsobem se obsažené aktivní látky dostanou do folikulů, jejichž kondice přímo ovlivňuje to, jak budou vaše řasy růst a vypadat. Je tedy zbytečné aplikovat sérum do délek, protože byste tím akorát plýtvali velké množství produktu. 

Po dokončení aplikace vždy počkejte několik desítek vteřin, než sérum na řasách zaschne a to zvláště v případě, kdy ho používáte ráno a hodláte pokračovat nanesením řasenky a make-upu.

 

Jak dlouho potrvá, než se dostaví první viditelné výsledky

Nečekejte zázraky hned po prvním použití séra. Abyste mohli na řasách začít pozorovat viditelnou změnu, musíte sérum používat skutečně pravidelně

Rychlost výsledků se může lišit produkt od produktu, ale konkrétně u VENIRA séra pro podporu růstu řas a obočí je efekt viditelný již po prvních sedmi až deseti dnech používání – samozřejmě za předpokladu, že ho budete používat obden, tedy 3–4× týdně.

 

Obnovující sérum na řasy a obočí

Nechcete se smířit se svými řídkými, málo lesklými, pomalu rostoucími a nadměrně vypadávajícími řasami? Ani nemusíte! Vyzkoušejte naše obnovující sérum na řasy, které v sobě kombinuje účinné složky přírodního charakteru. Navíc se jedná o víceúčelové sérum, které prospívá nejen řasám, ale také vašemu obočí

Speciální formule kombinující účinky patentované aktivní složky AnaGain™️ v kombinaci s nízkomolekulárním hyaluronátem, blahodárnými oleji a vitaminy dokáží udělat s vašimi řasami a obočím hotové divy! Jednotlivé složky pochází od certifikovaných výrobců z Francie, Švýcarska a Indie, a tak každá z nich plní svůj účel na maximum! Vy se tak můžete těšit, že se viditelné výsledky dostaví již po prvních sedmi až deseti dnech pravidelného používání.

Víme, že porovnávací fotografie vydají za tisíc slov, a tak níže přikládáme úžasnou proměnu jedné z našich klientek. 

 

Začněte používat naše přírodní sérum na řasy a příště to můžete být právě vy, kdo se bude těšit z ohromné proměny!

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu