Jak správně užívat Veniru?

Čas od času nám přijdou dotazy, které se nějakým způsobem týkají užívání Veniry. I když řadu odpovědí je možné najít v naší sekci Často kladené otázky, rozhodli jsme se, že na ty nejčastější z nich odpovíme formou tohoto krátkého článku.

A zde jsou otázky a odpovědi:

 

Kolik kapslí se denně bere?

Denně jsou to 2 kapsle.

 

Kdy je nejlepší Veniru užívat?

Všeobecně doporučujeme užívat Veniru vždy ráno a večer. První kapsli tedy ráno, například před snídaní a druhou kapsli večer, například před večeří. Užití před jídlem zvyšuje celkovou vstřebatelnost.

Pokud nesnídáte nebo nevečeříte, pak se snažte alespoň dodržet interval 10 hodin mezi první a druhou kapslí (je to z důvodu dobré vstřebatelnosti všech látek). Někomu nemusí užívání kapslí VENIRA pro vlasy, nehty a pleť nalačno dělat dobře, a proto je můžete užívat klidně i po jídle. 

 

Jak dlouho před jídlem by se měly kapsle užívat?

Tato doba není nijak pevně stanovená. Doporučujeme interval cca 5-10 minut před jídlem.

 

Co mám dělat, pokud si zapomenu vzít kapsli?

Pokud si občas kapsli vzít zapomenete, nic hrozného se neděje. Doporučujeme pak pokračovat v klasickém dávkování pohlídat si další dobu, kdy si kapsli vzít. Nedoporučujeme brát 2 kapsle najednou, a to ani když zapomenete.

Je možné dlouhodobé užívání? Mám si dát mezi kúrami pauzu?

Kapsle na vlasy, nehty a pleť je možné užívat dlouhodobě a můžete z jedné kúry plynule navázat na další.

 

Můžu užívat 2 kapsle najednou, nebo musím dodržovat rozestupy mezi jednou a druhou?

Opravdu doporučujeme užívat první kapsli ráno a druhou kapsli večer, nebo v rozestupu 10 hodin mezi jednou a druhou kapslí. Je to z důvodu, že látky ve dvou kapslích najednou neumí tělo účinně vstřebat a ty nadbytečné by vyloučilo, což je rozhodně škoda. 

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu