Jaké jsou výhody manga?
Mango je nakrájené na tenké plátky a následně usušené bez slupky tak, aby si uchovávalo nejen svou výraznou oranžovou barvu, šťavnatou chuť a dokonalou měkkost, ale také všechny vitamíny a minerály, jako je tomu u čerstvého ovoce. Sušené plátky manga poskytují organismu především díky vitaminu C, E a betakarotenu jedinečné antioxidační účinky pro podporu správného fungování imunitního systému a celkové zdraví.
Sušené mango kromě fruktózy obsahuje i přirozeně se vyskytující sacharidy, které se rychle vstřebávají do krve a poskytují perfektní zdroj energie. Měkké a tenké plátky manga jsou stejně tak bohaté na vlákninu podporující správnou funkci trávicího systému i pravidelnost stolice. Vápník, hořčík i draslík nacházející se v mangu posilují kosti a zuby, podporují svalovou relaxaci a podílí se na zdraví kardiovaskulárního systému.
Mango pochází z exotického Thajska, kde jej získáváme výhradně od pečlivě vybraných pěstitelů, kteří dbají na dodržování těch nejvyšších standardů kvality a udržitelnosti. Důkladné kontrolní požadavky tak sušenému mangu zajišťují jedinečnou čerstvost, neodolatelnou chuť i vysokou nutriční hodnotu v každém soustu.