Jaké jsou výhody jablek?
Jablka jsou šetrně krájená na stejně velké kousky v podobě chipsů a následně sušená bez jadřinců a slupek tak, aby si uchovávala nejen svou příjemně sladkou chuť a dokonalou měkkost, ale také všechny vitamíny a minerály, jako je tomu u čerstvého ovoce. Sušené chipsy jablek se pyšní vysokým množstvím vlákniny a pektinu, které pomáhají podporovat trávení a zdravou střevní mikroflóru i udržovat optimální hladinu cholesterolu.
Sušená jablka obsahují přirozeně se vyskytující sacharidy, které se rychle vstřebávají do krve a poskytují perfektní zdroj energie na několik hodin. Jablka jsou bohatá i na nejsilnější antioxidant v podobě vitaminu C přispívající k posílení imunitního systému a ochraně buněk před volnými radikály. Vápník v jablcích navíc podporuje zdraví kostí a zubů a stejně tak zdraví nervového systému a železo slouží pro přenos kyslíku v těle.
Jablka pochází z regionálních sadů z Polska, kde je získáváme výhradně od pečlivě vybraných pěstitelů, kteří dbají na dodržování těch nejvyšších standardů kvality a udržitelnosti. Důkladné kontrolní požadavky tak sušeným jablkům zajišťují jedinečnou čerstvost, neodolatelnou chuť i vysokou nutriční hodnotu v každém soustu.