Jaký dárek na Valentýna? Inspirujte se.

Možná ne každý z vás si 14. února spojí zrovna se svátkem svatého Valentýna. V Česku jsou totiž lidé rozděleni na 2 tábory - buďto Valentýn milujete a nebo jej nesnášíte. Pokud jste zamilovaní, svou drahou polovičku určitě potěšíte pěkným dárečkem či romantickým večerem. Jestli mezi zastánce tohoto amerického svátku nepatříte, můžete si i tak dopřát den plný sebelásky a radosti. Inspirujte se našimi nápady a užijte si sv. Valentýna se vším všudy.

 

Dárky pro ženu

Jak na Valentýna potěšit ženu? Věnujte jí svůj čas a dopřejte jí romantiku! To je zaručený recept lásky na spokojenou ženu.

 

1. Květina je symbolem krásy

Věnujte své ženě kytici její oblíbené květiny a určitě se vám vrhne kolem krku. Pro ještě větší roztomilost kupte medvídka z růží. Ale nebojte, nemusíte kupovat hned puget růží, potěší ji totiž už jen to, že si na ní vzpomenete.

 

2. Oslaďte jí život

Rozhodně nic nepokazíte ani sladkou bonboniérou nebo lahodnou čokoládou. Extra body navíc získáte i lahví šampaňského s jahodami. 

Tip: Sladkými VENIRA gumovými medvídky pro vlasy, nehty a pleť okouzlíte každou ženu.

 

3. Hlavně ať se třpytí!

Pokud si své milované opravdu vážíte, můžete jí to dokázat také šperkem. Prstýnek, náušnice, řetízek s přívěskem,... no zkrátka na výběr je toho tolik, že vedle určitě nešlápnete.

 

4. Láska prochází žaludkem

Romantická večeře při svíčkách je zkrátka sázka na jistotu. Buďto ji pozvěte do vybrané restaurace nebo uvařte sami! To jí určitě vykouzlí úsměv na tváři. Aby to bylo ťip ťop, nezapomeňte však po večeři vše uklidit!

 

5. Krásné vlasy a pleť sluší každému

Každá žena sní o krásných vlasech, nehtech a pleti. Darujte jí třeba 40 denní kúru na vlasy, která pomůže zlepšit strukturu vlasů a podpoří jejich růst nebo malinový kolagen. Určitě si je zamiluje a potěšíte ji tak nejen na Valentýna.

 

Dárky pro muže

Vybrat dárek pro muže je vždy tak trochu oříšek. Není to proto, že by byli tak nároční, ale obvykle proto, že nám chybí dostatek inspirace, co jim pořídit.

 

1. Bedna dobrot pro mlsouna

Vašeho miláčka potěšte různými dobrotami. Radost mu udělá třeba box se sušeným masem, tuňákem, uzeninami, sýrem a pivním speciálem. Hodí se pro každého gurmána a doladit jej můžete dle jeho chuti!

 

2. Fanoušek jak se patří

Chlapi a sport, to jde prostě k sobě. Pořiďte mu lístky na zápas jeho oblíbeného fotbalového klubu a bude nadšením bez sebe. A pokud fotbal moc nemusíte, dovolte mu vzít s sebou svého kamaráda.

 

3. Potěš kapkou dobrého drinku

Chlapi jsou vesměs pivaři, nicméně láhev kvalitní whiskey nebo kubánského rumu ho rozhodně neurazí. Naopak, pokud vyberete alkohol, který jen tak nekoupíte ve večerce z horní dolní, máte vyhráno!

 

4. Vousy potřebují péči

Váš partner určitě ocení i pořádnou kosmetiku na péči o jeho vousy! VENIRA BIO arganový olej má spoustu blahodárných účinků. Zklidňuje podrážděnou pokožku, hydratuje ji a jeho vousy bude udržovat měkké, poddajné a lesklé

 

Dárky pro páry

Buďte cute couple a udělejte si radost společně. Mrkněte na nejžhavější dárky pro páry.

 

1. Buďte styloví ve dvou

Jste zkrátka dokonalý pár. Ukažte to všem a objednejte si párová trička, pyžamo, spodní prádlo, ponožky nebo hrníčky. Na výběr máte různé designy. Pokud jste navíc kreativní, můžete si design vymyslet dokonce sami.

 

2. Zajděte na procházku nebo do kina

Pokud je venku vlídné počasí, vyrazte s partnerem do přírody. Utužíte tak svůj vztah, proberete své zájmy a ještě budete na čerstvém vzduchu. Pokud počasí moc nepřeje a vám se chce jen zalézt do peřin, zpříjemněte si večer společným sledováním filmu s popcornem!

 

3. Hraní je zábava

Zahrajte si. Vytáhněte karty, stolní hru pro dva nebo si zahrajte společně hru na Playstationu. Zavzpomínejte na staré časy a zahrajte si třeba Lodě, piškvorky nebo Monopoly

 

4. Relaxujte společně

Pravidelný spánek je sice relaxace ale co byste řekli na společnou párovou koupel s voňavou a uklidňující solí do koupele? Ta vám navodí příjemnou a uvolněnou atmosféru u které si spolu s partnerem dokonale odpočinete.

 

 

Našli jste v článku chybu?

Napište nám prosím na info@venira.cz a ihned se pustíme do opravy.

 

Zpět do obchodu